Az épületautomatizálás 3 alapfunkciót lát el otthonunkban; kényelem, biztonság, és gazdaságosság. Ezeknek az okos eszközöknek köszönhetően jobb életszínvonalt érhetünk el, és javíthatjuk az életminőségünket. Otthonunk a nap minden percében biztonságban lesz, nekünk több időnk lesz a szeretteinkre, és akár energiát is spórolhatunk meg a segítségükkel. De mik is valójában az épületautomatizálás részletes előnyei?

Miért hasznos az épületautomatizálás?

Ez még mindig csak egy pár előny azok közül a temérdek említésre méltó tulajdonságok, és képességek közül amikben hasznukra válhat az épületautomatizálás.

A jövő otthona

Képzeljen el egy olyan házat, ami akár egyetlen egy mozdulatára, vagy egyetlen egy szóbeli kérésére megteszi azt, amivel Ön nem szeretne foglalkozni. Képzeljen el egy olyan modern világot, ahol hangvezérléssel kontrollálhatja otthonának minden mozzanatát, de van, hogy már ennyi sem kell hozzá, mivel az okos otthon központ már magától tudja, hogy bizonyos szituációkban mit kell tennie. Van egy jó hírünk, erre az időszakra már nem kell várnia. Ezek a technológiák már nem csak a sci-fi filmekben léteznek, hanem már hazánkban is karnyújtásnyi távolságra vannak tőlünk.

Az okos eszközökkel időt spórolhat meg magának és családtagjainak, amit az igazán fontos tevékenységekkel, vagy személyekkel tölthet. Legyen az a családja, a munkája, a hobbija, vagy a házi kedvence.

Arról nem is beszélve, hogy az intelligens otthon készülékek segítenek Önnek a minimumon tartani a rezsiköltségét, mivel olyan szükséges lépéseket is elvégeznek, amit esetleg Ön elfelejtett. Ilyen lehet például a lámpák automatikus le-, vagy felkapcsolása, a termosztátok megfelelő szabályozása, szellőztetés a lakás túlhűtése nélkül, az öntözőberendezés beindítása és leállítása pontosan akkor, amikor szükség van rá.

távvezérlés

Egyszerű kezelés, távvezérlési lehetőség

Gondoljon bele, hogy otthonának az összes elektromos intelligens készülékét egyetlen egy átlátható, és egyszerűen-kezelhető felülettel tudja irányítani. Ha valami adatra van szüksége, vagy éppen kíváncsi arra, hogy mi történik a gyerekszobában pár gombnyomással már be is pillanthat oda, anélkül, hogy felállna az íróasztalától, és lenyomná az ajtókilincset.

Sőt, ennél még tovább megyünk, hiszen egy ilyen okos ház azt is lehetővé teszi, hogy irányítsa lakását akkor is, amikor távol tartózkodik otthonról. Ezzel a jelenlétét is szimulálhatja, ami sok esetben elriaszthatja a betörést tervező illetékteleneket. Ezekkel a technológiai vívmányokkal már nem kell azon aggódnia, hogy vajon kihúzta-e a vasalót, bezárta-e az ablakot, vagy lekapcsolta-e a teraszon a lámpát. Ezt mindet gyorsan leellenőrizheti, és azonnal orvosolhatja is, ha megérzései valóságosnak bizonyultak.

Felkeltette az érdeklődését leírásunk? Ne habozzon tovább, egy intelligens otthon rendszer megvásárlása, mindig egy okos döntés! Keresse fel munkatársainkat ha kérdése van termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, vagy hívjon minket telefonon.

info@go-tec.hu, vagy +36 20 346 1926