Egy új otthon felépítése, vagy egy már meglévő ház felújítása több millió forintba kerül, ezen sajnos nincs mit szépíteni. Ezért az otthonunk megálmodójaként olyan megoldásokat és kivitelezőket keresünk, akik/amik ár-érték arányban a legjobban tudják megvalósítani az elképzeléseinket minimális kompromisszumok megkötésével. A Gazdaságos Otthon Kft.-nél most olyan visszautasíthatatlan csomagajánlat kedvezményeket készítettünk vásárlóinknak, ami több százezer forint megspórolását teszi lehetővé, hiszen tudjuk, hogy minden forint számít.

Otthonunk felújítása vagy építése során igyekszünk minél jobban lefaragni az árakból, de sajnos a jelenleg tomboló építőipari hullám miatt csekély lehetőségünk van a költségek földön tartására. Mivel mindenkinek az érdekében áll minőségi, időtálló és minimális fenntartási költséggel járó berendezésekkel és rendszerekkel felszerelni az otthonát, ezért megalkottunk 4 darab csomagajánlatot, amit vevőink igényei alapján állítottunk össze.

Csomagajánlat szellőztetés Gazdaságos OtthonHővisszanyerő szellőztető csomagajánlat

A hővisszanyerő szellőztetés manapság egy egyre felkapottabb építőipari megoldás, hiszen egyszerűen és automatikusan gondoskodik a ház megfelelő oxigén-ellátásáról, a levegő frissességéről, és még a fűtésszámla minimalizálásához is hozzájárul.

Annak érdekében, hogy minél többen hozzájuthassanak ehhez a készülékhez, és a levegő megfelelő áramoltatásáért felelős rendszerhez, létrehoztunk 4 csomagajánlat kedvezményt, ami a ház nagysága szerint minden berendezést és kiegészítőt tartalmaz a hibátlan működtetés érdekében.

Ezek a “csináld magad” csomagok már ha csak a termékek árát külön-külön összeadjuk is nagy kedvezményt garantálnak, de ami a legjobb benne, hogy a megvásárlásával még a kivitelezés díját is megspórolhatjuk. Miért? Ahogy a neve is mutatja, ez egy DIY, azaz “csináld magad” rendszer, ahol a barkácsolni szeretők állíthatják össze a saját szellőztető rendszerüket a megfelelő velejáró dokumentáció segítségével.

Mivel viszont mi is szeretnénk meggyőződni arról, hogy a vevők által összeépített rendszer kitűnően fog funkcionálni, és alkalmas lesz a készülékekhez járó 5 év garancia érvényesítésére, még plusz ajándékba adjuk a gép garanciális, szakértő általi beüzemelését. Így a vevő és mi is biztosak lehetünk abban, hogy a kiépítés hibátlanul sikerült, minden a tervek szerint alakult és nincsenek hiányosságai a rendszernek.

Mennyit spórolhatok meg egy ilyen csomagajánlat vásárlásával?

Vegyük a 100 négyzetméteres otthonokhoz való csomagot alapul, melynek az ára a webshopunkban 849.000 Ft. Ennek a tartalma a következő:

 • 1 db Brookvent Aircycle 1.2 bypass (Oldalfali) A+ energia osztály, teljesítmény : 208m3/h
 • 2 db Flexibilis hangcsillapító
 • 100m Flexibilis antisztatikus és antibakteriális cső DN75
 • 2 db Osztó doboz
 • 40 db Tömítőgyűrű NA75
 • 10 db Kupak osztóhoz DN75
 • 8 db Csatlakozó doboz 125-2×75
 • 4 db Csőkapcsoló
 • 10 m Flexibilis hő és hang szigetelt cső
 • 1 db Elektromos fűtő kalorifer hőm. szabályzóval
 • 10m Flexibilis cső
 • 2 db Kültéri esővédős rozsdamentes rács
 • 8 db Modern befúvó és elszívó légszelep, szerelő kerettel, hangcsillapító betéttel
 • 1 db Szintetikus kaucsuk öntapadós szigetelő lap
 • 1 tekercs ragasztószalag

Ha ezeknek az eszközöknek az értékét külön-külön összeadjuk, akkor már jelentős különbséget vehetünk észre a csomagajánlat és az eszközök összeadott értéke között. Persze ez még csak maga az anyagköltség, amihez még hozzá kell számolnunk a munkadíjat, ami 250.000/300.000 Ft+ ÁFA-tól a csillagos égig is terjedhet. Sőt, a csomagajánlatok megvásárlásánál a beüzemelést is ajándékba adjuk, valamint a szállítás is ingyenes, tehát ismét nagy összeget tarthatunk a zsebünkben ezzel a kedvező ajánlattal.

Megnézem a csomagajánlatokat!

A csomagajánlat választásánál bele kell azt számolni, hogy ebben az esetben Önnek kell elvégeznie a rendszer összeszerelését, ami energiába és időbe telik, de amikor építkezésről van szó, a tulajdonosok amúgy is idejük legnagyobb részét a helyszínen töltik.

Ha azon aggódna, hogy nem lesz képes magától elkészíteni ezt a komplex rendszert, akkor megnyugodhat, hiszen mi biztosítjuk hozzá a szükséges dokumentációt, illetve nemsokára videós segítséget is fogunk nyújtani a vásárlóknak. Ahogy fentebb is említettük, a garancia miatt sem kell aggódnia, mert a csomaghoz megkapja ingyenesen a szakértők általi beüzemelést.

Ha mégis úgy döntene, hogy szakértővel szeretné elvégeztetni ezt a munkát, akkor is van egy jó hírünk, mert 2019. október 31-ig 5 évre elegendő szűrőpárt adunk ajándékba ha tőlünk vásárolja meg hővisszanyerő szellőztető rendszerét, és kéri annak kivitelezését.