Cégünk a Brookvent magas minőségű szellőztető gyártó cég termékeinek forgalmazásával és rendszerek kivitelezésével foglalkozik. Ebben a cikkben részletesebben be szeretnénk mutatni a Brookvent cég termékeit, és elmesélni, hogy miért preferáljuk ennek a gyártónak a termékeit más épületgépészeti termékeket áruló vállalatokkal szemben. Tartson velünk!

Mit kell tudnia a Brookvent cégről?

A Brookvent márkát 1984-ben alapították, idén tartották 35. születésnapjukat.  Megalapításuk után magasra tették az ipari minőségi mércét, hiszen első innovatív termékük, az ablakokba épített rejtett szellőztető megreformálta az egész piacot. Ezután is komoly hangsúlyt és rengeteg pénzügyi befektetést fordítanak a Kutatás és Fejlesztésre, aminek az eredményeit beleültetik új termékeik gyártásába. Szakadatlanul törekednek az innovatív termékek készítésére és a folyamatos fejlődésre, ezzel is ki szeretnék elégíteni a modern felhasználók igényeit. Céljuk, hogy javítsák az otthonok levegőjének minőségét, és termékeikkel csökkentsék a házak energiafelhasználásának mértékét.

Termékeik az ablakba épített magas teljesítményű szellőztetőkön keresztül a nagy hatékonyságú hővisszanyerő szellőztető berendezésekig terjednek, melyeket Te is megtalálsz kínálatunkban. A szakmai precizitásuknak és technológiai tudásuknak köszönhetően Észak-Írországban, Lengyelországban és és Angliában is piacvezető szerepre tettek szert. Ezen felül termékeik már Észak-Amerikában, Oroszországban, Ausztráliában és Új Zélandon is megtalálhatóak.

Brookvent Gazdaságos otthon

Miért választottuk mi is a Brookvent-et más szellőztető berendezéseket szolgáltató céggel szemben?

Több évtizedes tapasztalataink során számos gyártóval is volt szerencsénk együtt dolgozni, és termékeikkel megismerkedni. Több száz projekt alatt, melyekben részt vettünk, azt vettük észre, hogy a Brookvent termékei rendelkeznek a legmagasabb szintű megbízhatósággal és minimális hibaszázalékkal. Ennek a márkának a termékeiről nem kaptunk ügyfeleinktől negatív visszajelzéseket, és a kollégáink otthonaiban alkalmazva is mindenhol maximális elégedettséggel találkoztunk.

Ezen felül saját otthonunkban is ezeket a készülékeket és kiegészítő termékeket használjuk okos otthonnal kiegészítve, mert az éves szellőztető tisztításon és szűrő cserén kívül minimális karbantartást igényelnek beüzemelésük után. Mi egy olyan cég vagyunk, akik nem csak hallomás, és írott cikkek alapján ajánljuk termékeinket, hanem valóban mindennapi tapasztalattal rendelkezünk a Brookvent szinte összes gyártmányát illetően.

Véleményünk szerint semmi más nem mutatja jobban a termékek sikerét és hatékonyságát, mint hogy már évtizedek óta elégítik ki felhasználók igényeit, már Magyarországon is. A hővisszanyerő szellőztető berendezések növelik az otthoni légminőséget, ezzel csillapítják a légúti betegségek tüneteit, és csökkentik kialakulásuknak esélyét. Egy ilyen rendszer használatával javul az életminőségünk, ami egy elhanyagolhatatlan tényező a mai világban.

A fent sorolt érvek és tények miatt bátran ajánljuk további ügyfeleinknek és az érdeklődőknek is a Brookvent márka termékeit.

Ha valóban olyan terméket és rendszert szeretne vásárolni otthonába, ahol a gyártó cég még évekig, évtizedekig a rendelkezésére fog állni, akkor biztosak vagyunk benne, hogy a Brookvent a megfelelő választás Önnek. Keressen fel minket ha bármi kérdése van ezzel a témával kapcsolatban, vagy látogasson el webshopunkra, ahol közvetlenül meg is ismerkedhet a termékekkel.