Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Előszűrő és előfűtő 500W rozsdamentes dobozban, M5 / F9 szűrővel NA200

Ár:
138.967 Ft
Szűrődoboz PTC előmelegítővel iZZi rekuperátorokhoz és hővisszanyerős mechanikus szellőzőrendszerekhez. A beépített 500W-os fűtőtest támogatja az iZZi rekuperátorok fagyálló rendszerének működését , a szmog- vagy pollenszűrő csomag pedig egész évben biztosítja a magas levegőminőséget otthonában káros szennyeződések nélkül.
 

Energiatakarékos PTC fűtőelemek

sima teljesítményszabályozással

Az iZZi SF 200 szűrődobozok modern PTC (pozitív hőmérsékleti együttható) fűtőelemeket használnak, maximum 500 W teljesítménnyel, amelyek számos előnnyel rendelkeznek:

Energiatakarékosság : a PTC fűtőberendezés képes automatikusan szabályozni a fogyasztott áram mennyiségét az igényeknek megfelelően, ami megakadályozza a felesleges energiafogyasztást.

Biztonság: A PTC elemek használata biztonságos, mivel az automatikus áramszabályozás megakadályozza a túlmelegedést.

Könnyű vezérlés : a PTC fűtőelem lehetővé teszi a rekuperátor hőmérsékletének egyszerű és precíz automatizált szabályozását.

Hatékonyság: a PTC fűtőberendezés biztosítja a levegő hatékony és eredményes felmelegítését a rekuperátorban, ami hozzájárulhat az épület hőkomfortjának fenntartásához.

Megbízhatóság: A PTC fűtőtestek tartósak és megbízhatóak, és lehetővé teszik a rekuperátor hosszú távú használatát a fűtőelemek cseréje nélkül.

Cikkszám: Előszűrő és előfűtő 500W
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 1390
Várható szállítás: 2023. március 28.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
M5 szűrő iZZi előszűrőhöz na160 M5 szűrő iZZi előszűrőhöz na160
8.787 Ft (6.919 Ft + ÁFA)
F9 anti-smog szűrő iZZi előszűrőhöz na160 F9 anti-smog szűrő iZZi előszűrőhöz na160
9.112 Ft (7.175 Ft + ÁFA)
F7 anti-dust szűrő iZZi előszűrőhöz na160 F7 anti-dust szűrő iZZi előszűrőhöz na160
9.112 Ft (7.175 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

KÉNYELEM -15 ℃-ig

Az iZZi sorozat reQnet rekuperátoraiban használt entalpia hőcserélő lehetővé teszi az egység hatékony működését anélkül, hogy le kellene olvasztani a hőcserélőt, még akkor is, ha a külső hőmérséklet körülbelül -7°C-ra esik. Ezért az iZZi rekuperátorok nem rendelkeznek beépített előmelegítővel . Hidegebb időben azonban a hőcserélő védelme érdekében az automata rekuperátor ciklikusan bekapcsolja a vákuumos fagyálló rendszert, ami a befúvó ventilátor fordulatszámának átmeneti csökkentését jelenti. Az összes további üzemmód szintén le van tiltva erre az időre, mint például a szellőztetési mód és a ventilátor hatásfokának változtatási lehetősége.

Szükség van-e további előmelegítőre? Egy további iZZi SF 200 doboz előmelegítéssel a légbeszívó csatornára történő felszerelése lehetővé teszi a rekuperátor kényelmes működését anélkül, hogy be kellene kapcsolni a vákuumrendszert, amikor erős , -15°C-ot is elérő fagy van kint Ennek köszönhetően egész évben használhatjuk a készülék teljes funkcionalitását és élvezhetjük a maximális hővisszanyerést.

Az F9 anti-szmog szűrőket csak téli szezonban ajánlott használni, ha magas a légszennyezés, az F7 pollen szűrőket a növények virágzásának ideje alatt. Az F9 és F7 szűrőket szezononként legalább egyszer cserélni kell, és az M5 szűrőt max. 3 havonta kell ellenőrizni. A piszkos szűrők további növelik a rendszer ellenállását.
 

Az előmelegítő felszerelésének előnyei

Fagyvédelem: az előmelegítő segít fenntartani a megfelelő hőmérsékletet a rekuperátorban lévő hőcserélőben, amely megakadályozza annak fagyását, még nagyon alacsony külső hőmérséklet esetén is. .

Energiatakarékosság : a fagyás megakadályozásával és a hővisszanyerés hatékonyságának növelésével az előfűtő energiát takarít meg.

Nincs negatív nyomás : a fűtőberendezés bekapcsolása helyettesíti a negatív nyomású fagyálló rendszert, amely az épületben lévő szivárgásokon keresztül hideg levegőt szív be.

A rendszer megbízhatósága : az előmelegítő védi a rekuperátor működését kedvezőtlen, alacsony hőmérsékletű és magas páratartalmú körülmények között, ami növeli annak tartósságát és megbízhatóságát.

Levegőminőség javítása: az előmelegítő megakadályozza a szűrők befagyását és növeli azok hatékonyságát, ami lehetővé teszi a befújt levegő hatékonyabb tisztítását.

Paraméterek

Légszelep méret 125
Doboz modell iZZi SF 200 előmelegítővel
Tápfeszültség 230V AC 50Hz
névleges teljesítmény 500W
Biztonsági szint IPX3
Előszűrő osztály M5 / ePM10 75%
Előszűrő terület 1,1 m2 _
Finomszűrő osztály (szmogellenes) F9* / ePM1 80%**
Finom szűrő osztály (pollenellenes) F7* / ePM1 55%**
Finom szűrő terület 1,7 m2 _
Maximális légáramlás 550 m 3 /h -ig
Ház anyaga rozsdamentes acél
Belső szigetelés zártcellás PE hab 30 mm
Csatlakozás átmérője Ø200mm
Szűrő mérete 350x300x40 mm

Hasonló termékek

56.101 Ft (44.174 Ft + ÁFA)
Gyártó: BROOKflex
Külső raktárban
52.361 Ft (41.229 Ft + ÁFA)
Gyártó: BROOKflex
Raktáron
22.374 Ft (17.617 Ft + ÁFA)
Gyártó: BROOKflex
Raktáron
EU3 porszűrővel ellátott, gyárilag EPDM gumi tömítéssel szerelve.
21.397 Ft (16.848 Ft + ÁFA)
Gyártó: BROOKflex
Raktáron
19.869 Ft (15.645 Ft + ÁFA)
Gyártó: BROOKflex
Raktáron
Előszűrő+ EU3 szűrő NA125
Árukereső.hu Hővisszanyerő egység az Árukeresőn