Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Épületgépészet

Az épületgépészeti szakma magyarországi alapító professzora, Dr. Macskásy Árpád (1904–1977) találta ki még a szót is: épületgépészet. Ő alapította a Budapesti Műszaki Egyetemen, a Gépészmérnöki karon az Épületgépészeti Tanszéket 1950-ben, melynek 1971-ig volt vezetője. (Közben 3 évig volt vendégprofesszor Drezdában, ahol szintén beindította az épületgépészeti képzést).

Az épületgépészet feladata, hogy biztosítsa az épület használói számára a komfortérzetet, ivóvizet, a keletkező szennyvíz elvezetését, a megfelelő hőmérsékletet, a megfelelő minőségű és paraméterű levegőt.

Az épületgépészet nagy általánosságban az épületeken belüli csőhálózatokkal azok szerelvényeivel és a hozzájuk kapcsolódó berendezésekkel foglalkozik.

Az épületgépészet több részből tevődik össze:

  • fűtéstechnika
  • vízellátás, csatornázás
  • gázellátás - (égéstermék-elvezetés)
  • légtechnika, szellőzés
  • klímatechnika

Igyekszünk a témához kapcsolódó cikkekben bemutatni a napi újdonságokat és érdekességeket.

5%-OS AKCIÓ!

AKCIÓ!
Elkezdődött a nyár​, mi is megkezdjük nyári akciónkat! Minden termékünkre a nyári szünet indításaként 5% kedvezményt adunk.
Az akció 2021.06.16-tól 2021.06.25.-ig tart.


A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

A miáltalunk kivitelezett gépészeti rendszereink rendszerint alapáron tartalmaznak egy korlátlanul bővithető intelligens otthon rendszert. Az alap rendszerünk is tartalmazza az intelligens ottohon központi vezérlőjét és az alábbi funkciókat tudja kezelni: hűtés/fűtés üzemmód választás, hőfokállítás szobánként, helyiségenként, szellőztetés vezérlés (CO2, páratartalom) előfűtő, utóhűtő vezérlés, ezek automtizálása, kezelhetősége mobilról, tabról, PC-ről. 

Fűtés, hűtés rendszereink

A Gazdaságos Otthon Kft. a mai építőipari szabványok alapján épülő házak korszerű és gazdaságos fűtésrendszereit tervezi, forgalmazza és kivitelezi. Rendszereink fejlesztése során nem kisebb cégekkel dolgoztunk együtt - a teljesség igénye nélkül - mint a Brookvent, az LG és a Fibaro. A végeredmény egy minden igényt kielégítő, a piaci átlagnál magasabb komfortot nyújtó, minden mai műszaki és egészségügyi normát messze felülmúló olyan épületgépészeti megoldás, ami a hagyományos megoldások árával versenyképes és ma talán a legjobb ár-érték arányú rendszer. 

Rendszereink nem csak az otthon melegét biztosítják, hanem hűtenek, fűtenek és szellőztetnek. Gondoskodnak a por és pollenmentes levegőről, valamint a levegő páratartalmán és a kilélegzett CO2-n túl a levegő toxikus szennyezésének megfelelő szintű kezeléséről is. 

Ismerje meg rendszereinket, melyek már több család otthonában bizonyították a legmagasabb komfortot.

 

Raktáráruházunk nyitása alakalmából rendkívüli akciókkal igyekszünk meglepni az ügyfeleinket.

BROOKVENT AirCycle1.2 Bypass most megvásárolható 300 000 Ft kezdő befizetéssel 6 havi kamatmentes részletre is.

Az akció időtartama: 2018 február 01.-től, 2018 március 01-ig  

A vásárlás menete

A terméket a WebShopban vásárold meg, majd a fizetésnél válaszd az átutalást a megjegyzés rovatban pedig add meg hogy kéred a kamatmentes részletfizetési lehetőséget. 

A kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot és pontosítják a részleteket.

Árukereső.hu Hővisszanyerő egység az Árukeresőn