A Gazdaságos Otthon Kft. a mai építőipari szabványok alapján épülő házak korszerű és gazdaságos fűtésrendszer megoldásait tervezi, forgalmazza és kivitelezi. Rendszereink fejlesztése során nem kisebb cégekkel dolgoztunk együtt – a teljesség igénye nélkül – mint a Brookvent, az LG és a Fibaro. A végeredmény egy minden igényt kielégítő, a piaci átlagnál magasabb komfortot nyújtó, minden mai műszaki és egészségügyi normát messze felülmúló olyan épületgépészeti megoldás, ami a hagyományos megoldások árával versenyképes és ma talán a legjobb ár-érték arányú rendszer.

A Gazdaságos Otthon által kínált rendszerek

Rendszereink nem csak az otthon melegét biztosítják, hanem hűtés-, fűtés-, és szellőztetés megoldásokat is nyújtanak. Gondoskodnak a por és pollenmentes levegőről, valamint a levegő páratartalmán és a kilélegzett CO2-n túl a levegő toxikus szennyezésének megfelelő szintű kezeléséről is.

Ismerje meg fűtésrendszer megoldásainkat, melyek már több család otthonában bizonyították a legmagasabb komfortot.

Kétféle gépészeti csomagot kínálunk, melyek egyaránt fűtenek, hűtenek, szellőztetnek és ezt egy teljes értékű intelligens otthon vezérléssel teszik igazán takarékossá és kényelmessé.

Fűtésrendszer ajánlatunk

A felületfűtés, mint főfűtés a mai 2018-as építési előírásoknak megfelelő házak esetében elvesztette a létjogosultságát, hiszen az előírásoknak megfelelően szigetelt falak és padló hőmérséklete télen azonos a lakás levegőjének a hőmérsékletével, így nincsen sugárzó hideg amit le kell győzni. A mai szabványoknak megfelelő házakban egy átlagos téli napon a fűtés alig pár órát megy és azt is jellemzően éjjel vagy hajnalban, így a padló melege csak álom marad. A felületfűtési rendszerek azon kívül, hogy drágák, még a leglomhább rendszerek is egyben.

A légcsatornás fűtésrendszer előnyei

  • Közvetlenül azt a közeget fűtik, amiben élünk
  • Jól szabályozhatóak
  • Folyamatosan forgatják a levegőt
  • Szűrt, tiszta és pormentes levegőt biztosítanak
  • Könnyen összeköthetőek intelligens otthon rendszerekkel
  • Gazdaságos
  • Gyorsan megtérül
  • Korszerű és biztonságos
  • Képes hűtésre, fűtésre és szellőztetésre is
  • Gyorsan reagálnak

Cégünk nem csak a termékek forgalmazásával, hanem beépítésével is foglalkozik, így biztos lehet abban, hogy az otthona melege és levegőjének tisztasága a legjobb kezekben van!

    A rendszerek kiépítését csak meglévő részletes, helyiségenkénti hőigény és hőterhelés számítás alapján vállaljuk, melyet ha nem készült ilyen számítás, mi is elkészítünk.

Megnézem a webshopot!

Vagy nézze meg csomag ajánlatainkat, és válassza ki az igényeinek megfelelőt!

ÉRTESÜLJ AKCIÓINKRÓL ÉS KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNYEINKRŐL

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Gazdaságos Otthon Kft. a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Gazdaságos Otthon Kft. a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön.

Prestige

Levegő-levegő hőszivattyús, központi légcsatornás fűtés, hűtés és szellőztetés komfortfűtéssel és intelligens otthon vezérléssel

Professional

Levegő-víz hőszivattyús,  fan coil fűtés, hűtés, szellőztetés, kiegészítő felület fűtéssel és intelligens otthon vezérléssel