Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Akció

Akció

5%-OS AKCIÓ!

AKCIÓ!
Elkezdődött a nyár​, mi is megkezdjük nyári akciónkat! Minden termékünkre a nyári szünet indításaként 5% kedvezményt adunk.
Az akció 2021.06.16-tól 2021.06.25.-ig tart.


A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

A miáltalunk kivitelezett gépészeti rendszereink rendszerint alapáron tartalmaznak egy korlátlanul bővithető intelligens otthon rendszert. Az alap rendszerünk is tartalmazza az intelligens ottohon központi vezérlőjét és az alábbi funkciókat tudja kezelni: hűtés/fűtés üzemmód választás, hőfokállítás szobánként, helyiségenként, szellőztetés vezérlés (CO2, páratartalom) előfűtő, utóhűtő vezérlés, ezek automtizálása, kezelhetősége mobilról, tabról, PC-ről. 

“Bolygónk legnagyobb veszélyforrása a meggyőződés, hogy valaki más fogja megmenteni.” – Robert Swan

Fűtés, hűtés rendszereink

A Gazdaságos Otthon Kft. a mai építőipari szabványok alapján épülő házak korszerű és gazdaságos fűtésrendszereit tervezi, forgalmazza és kivitelezi. Rendszereink fejlesztése során nem kisebb cégekkel dolgoztunk együtt - a teljesség igénye nélkül - mint a Brookvent, az LG és a Fibaro. A végeredmény egy minden igényt kielégítő, a piaci átlagnál magasabb komfortot nyújtó, minden mai műszaki és egészségügyi normát messze felülmúló olyan épületgépészeti megoldás, ami a hagyományos megoldások árával versenyképes és ma talán a legjobb ár-érték arányú rendszer. 

Rendszereink nem csak az otthon melegét biztosítják, hanem hűtenek, fűtenek és szellőztetnek. Gondoskodnak a por és pollenmentes levegőről, valamint a levegő páratartalmán és a kilélegzett CO2-n túl a levegő toxikus szennyezésének megfelelő szintű kezeléséről is. 

Ismerje meg rendszereinket, melyek már több család otthonában bizonyították a legmagasabb komfortot.

Holnap, vasárnap zár a Construma. Érdemes még kijönni és regisztrálni a standunknál, mert különböző kedvezményekkel várunk minden megrendelőt. Holnap kisorsolunk a látogatóink között egy Brookvent AirCycle 1.2-es hőcserélős központi szellőztetőgépet is. Várunk benneteket 

Ezúton meghívjuk Önt a Construma kiállításra, mely rendezvényen cégünk is részt vesz. Az D pavilon 202E2 standján.

A rendezvényre itt regisztrálhat.
http://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L011521391EF

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a kedvezményes (1500 Ft) belépőjegyet.
Amennyiben a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, akkor már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokoban az Előregisztráltak feliratú kapuknál.

Árukereső.hu Hővisszanyerő egység az Árukeresőn