Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Intelligens otthon

Ha a definícióra vagyunk kíváncsiak, így hangzik: Olyan épület, amely az épületben található különböző berendezések és rendszerek (gépészet, villamosság, biztonsági rendszer, villamos berendezések stb.) működését egységbe rendezve felügyeli, szabályozza.  Egy olyan egységet alkot, amely az épület energia fogyasztását optimálissá teszi, ügyel az épületben élők és az ott található értékek biztonságára és szolgálja a kényelmünket. A rendszer a számára megtanított feladatokat elvégzi az adott esemény vagy megadott időpont bekövetkezését követően.

Tehát pontosabb megnevezés az intelligens otthon megoldásokra az épület felügyeleti rendszer kifejezés, azonban idehaza az okosotthon vagy Smart Home, okosház, kifejezések honosodtak meg leginkább.

A kategóriába tartozó cikkek sok érdekességet tartogatnak asz olvasó számára és igyekszünk folyamatosan bemutatni az éppen aktuális fejlesztéseket. Ez nem könnyű feladat, mert talán ez az egyik leg rohamosabban fejlődő iparág.

5%-OS AKCIÓ!

AKCIÓ!
Elkezdődött a nyár​, mi is megkezdjük nyári akciónkat! Minden termékünkre a nyári szünet indításaként 5% kedvezményt adunk.
Az akció 2021.06.16-tól 2021.06.25.-ig tart.


A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

A miáltalunk kivitelezett gépészeti rendszereink rendszerint alapáron tartalmaznak egy korlátlanul bővithető intelligens otthon rendszert. Az alap rendszerünk is tartalmazza az intelligens ottohon központi vezérlőjét és az alábbi funkciókat tudja kezelni: hűtés/fűtés üzemmód választás, hőfokállítás szobánként, helyiségenként, szellőztetés vezérlés (CO2, páratartalom) előfűtő, utóhűtő vezérlés, ezek automtizálása, kezelhetősége mobilról, tabról, PC-ről. 

Fűtés, hűtés rendszereink

A Gazdaságos Otthon Kft. a mai építőipari szabványok alapján épülő házak korszerű és gazdaságos fűtésrendszereit tervezi, forgalmazza és kivitelezi. Rendszereink fejlesztése során nem kisebb cégekkel dolgoztunk együtt - a teljesség igénye nélkül - mint a Brookvent, az LG és a Fibaro. A végeredmény egy minden igényt kielégítő, a piaci átlagnál magasabb komfortot nyújtó, minden mai műszaki és egészségügyi normát messze felülmúló olyan épületgépészeti megoldás, ami a hagyományos megoldások árával versenyképes és ma talán a legjobb ár-érték arányú rendszer. 

Rendszereink nem csak az otthon melegét biztosítják, hanem hűtenek, fűtenek és szellőztetnek. Gondoskodnak a por és pollenmentes levegőről, valamint a levegő páratartalmán és a kilélegzett CO2-n túl a levegő toxikus szennyezésének megfelelő szintű kezeléséről is. 

Ismerje meg rendszereinket, melyek már több család otthonában bizonyították a legmagasabb komfortot.

Árukereső.hu Hővisszanyerő egység az Árukeresőn