Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Intelligens otthon

Az intelligens otthon célja nem más, mint az, hogy költséghatékony és energiatakarékos megoldásokkal csökkenthessük az ökológiai lábnyomunkat. Emellett, az okos otthonok fő szempontja az, hogy a mai rohanó világban az otthon töltött idő is minőségi legyen, miközben az épületautomatizálással, komoly mértékben csökkenthetjük az épület fenntartási költségeit. Az automatizáció révén az eddig kézzel végzett folyamatokat, mint például a lámpák kapcsolása, klíma és fűtés beállítása, riasztó élesítés, stb.. adott időpontokhoz, szituációkhoz, vagy akár más folyamatokhoz köthetjük.

Egy központi egység felszerelésével egyszerűen monitorozhatóvá és kezelhetővé válik az összes automatizált folyamat. Ellenőrizhetjük és szabályozhatjuk fogyasztásunkat, elindíthatjuk az automata porszívót távollétünkben, vagy egy hosszabb utazás esetén a komfort funkcióról egyszerűen a távolléti beállításokra válthatunk.

A Gazdaságos Otthon kínálatában megtalálja a legfontosabb okos otthon kiegészítőket, villanyszerelési anyagokat, mint például különböző villanykapcsolókat, vagy érzékelőket. Tegye Ön is okossá lakását, és élvezze a végtelen kényelmet otthonában. Nem kell többet unalmas, időpocsékoló feladatokkal bíbelődnie, az ezzel töltött időt fordítsa inkább valami sokkal hasznosabbra és élvezetesebbre.

Árukereső.hu Hővisszanyerő egység az Árukeresőn